Vrienden van Airborne Taptoe Oosterbeek

Als vriend draagt u de Airborne Taptoe Oosterbeek een warm hart toe. Dankzij uw bijdrage kan het evenement een waardige afsluiting blijven van de jaarlijkse Airborne Herdenkingen. Het vriend zijn geeft u recht op korting bij aankoop van toegangskaarten voor de daarop volgende editie. 

Vanaf een bedrag van € 15,00 bent u vriend van Airborne Taptoe Oosterbeek. Het bedrag waarvoor u vriend wordt is tevens het kortingspercentage voor de aankoop van uw toegangskaart. 
 

Voorbeeld: 
U wilt een toegangskaart voor het bordes a € 12,00 kopen. Uw vriendenbijdrage is € 15,00, dus over uw aankoop ontvangt u 15% korting. U betaalt € 10,80 voor één toegangskaart tot het bordes. 

 of:

U wilt een toegangskaart voor het plein a € 6,00 kopen. Uw vriendenbijdrage is € 25,00, dus over uw aankoop ontvangt u 25% korting. U betaalt € 4,50 voor één toegangskaart tot het plein. 


In alle gevallen geldt de korting voor maximaal 2 kaarten per vriend.

Indien u kiest voor een jaarlijkse bijdrage, ontvangt u in het nieuwe jaar in de maand oktober het betaalverzoek voor het nieuwe vriendschapsjaar. 

Voorrang op voorverkoop
Voordat de kaarten in de voorverkoop gaan of kunnen worden gereserveerd via de website, wordt u  als vriend in de gelegenheid gesteld toegangskaarten te reserveren. Hierover wordt u via de digitale nieuwsbrief geïnformeerd en via de e-mail benaderd.

Deze voorrangsperiode zal zijn in de maanden juni en juli. De betaling van uw toegangskaarten geschied vooraf via iDeal. Vervolgens zullen de gereserveerde kaarten voor u klaarliggen aan de kassa.

Digitale nieuwsbrief 
Gaandeweg het jaar zult u via e-mail de digitale nieuwsbrief ontvangen. Op deze manier blijft u op de hoogte van ontwikkelingen die zich afspelen voor- en achter de schermen, nieuwtjes en toekomstige vriendenacties vanuit de organisatie.

Ja! Ik word vriend van Airborne Taptoe Oosterbeek!
Dan heten wij u van harte welkom! Graag ontvangen wij de volgende gegevens van u:

Naam:
Adres:
Postcode + Woonplaats:
E-mail:
Geboortedatum:
Bijdrage, € 15,00 of anders €
Jaarlijkse donatie of eenmalige gift

De gevraagde gegevens stuurt u naar vrienden@taptoe-oosterbeek.com en wij nemen contact met u op!

   
   

Terug naar boven

 

 

 

© Stichting Taptoe Oosterbeek 2004 - 2018